m

<color=”#FFFFFF”>Wij nodigen jullie van harte uit om onze site eens goed te bekijken, hopelijk hebben wij dé oldtimer voor uw bruiloft en/of evenement.

<color=”#FFFFFF”> Heeft u de juiste auto gevonden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

VOLG ONS:

CONTACT

  • 316 5555 0000
  • info@oldtimerheerhugowaard.nl
  • Heerhugowaard, Nederland
Rodney Binkhorst 
+316 5555 0000
info@italianandfriends.nl
VOLG ONS
Italian & Friends / Gastenboek

T & A

Volkswagen New Beetle babyblauw
“1 juni 2018”

Op 1 juni zijn wij getrouwd met deze mooie blauwe new beetle. Iedereen vond de auto super mooi. De kleur van de auto paste perfect bij onze kleding. We mochten de hele dag gebruik maken van deze gave auto en hadden een hoop bekijks toen we door de binnenstad van Edam reden.

Verder werd de auto ruim op tijd geleverd en de service was top. We hebben na de bruiloft zelfs een miniatuur autootjes gekocht van dit model als aandenken.

Heel erg bedankt!

B & R

Volkswagen New Beetle wit
“25 mei 2018”

Op 25 mei getrouwd met mijn allerliefste Rodrigo. Wij kozen voor de witte Beetle en wauw, wat een bekijks! Wij reden door de binnenstad van Alkmaar en iedereen feliciteerde ons en klapte. Service bij jullie is echt top! Auto word schoon en aangekleed geleverd, en weer opgehaald. Super leuke fles wijn erbij gekregen. Jullie zijn toppers en zou jullie zeker aanraden bij familie/vrienden die opzoek zijn naar trouwvervoer!

J & R

FIAT 500 R Giulia
“17 Juni 2017”

We hadden eerst een Fiat 500 ergens anders gehuurd. Maar drie dagen voor onze bruiloft werd onze trouwauto afgezegd. Flink balen… Ik heb toen Oldtimer verhuur Italian & Friends gebeld. Hun Fiat stond nog bij de apk en ze hebben ‘m direct opgehaald zodat wij de auto op zo’n korte termijn konden huren. De auto was nog nooit zo mooi geweest zei Rodney tegen mij, en dat klopte hij was echt prachtig! Geweldig hoe jullie alles op zo’n korte termijn snel en goed hebben kunnen regelen! Hartelijk dank!!

J. Puister

Kever 1302 Cabrio
“8 September 2017”

Geweldig om mijn bruid in deze auto op te mogen halen. Het was een prachtige dag, mede door de mooie auto.

Bedankt!!

E & I

FIAT 500 R Giulia
“20 Augustus 2017”

We willen jullie alsnog hartelijk bedanken voor een prima verzorgde rit met de witte Fiat 500. De auto zag er prachtig uit en jullie hebben het vervoer zeer plezierig en attent verzorgd. Mijn ouders, 60 jaar getrouwd, waren zeer verrast en hebben erg genoten. Voor hen was het een mooie, nostalgische herbeleving van hun eerste huwelijksjaren, waarin ze de trotse bezitters waren van zo’n mooie Fiat 500.

We wensen jullie veel succes met jullie bedrijf en hopen dat jullie nog veel meer mensen blij kunnen maken met jullie oldtimers!

D & J

Kever 1303 cabrio
“24 augustus 2018”

We hebben een heerlijke en bijzondere dag gehad, mede dankzij de mooie Kever!

Het was een schot in de roos de kever, de bruid vond hem erg mooi en wilde eigenlijk zelf rijden.De vader van de bruid heeft vroeger ook een kever gehad, die was zoals je snapt helemaal verliefd op de auto!

Bedankt voor het vlekkeloos laten verlopen van de overdrachten en succes in de toekomst!

M & I

FIAT 500 F Briciola
“29 juni 2018”

Wij hadden de fiat 500 creme gehuurd als trouw auto, en wat is dat toch een schattig autootje! Hij werd netjes en zorgvuldig aangeleverd, en ze hadden zelfs nog als extra wat leuke lintjes aan de deuren gemaakt. Verder hadden we nog gevraagd voor de picknick mand achter op wat het plaatje helemaal af maakte. We waren zo blij met de Fiat 500 die wij voor onze trouw dag gehuurd hadden, hij paste perfect bij de sfeer van onze dag. Dankjewel voor een top service, we hadden ons geen betere trouw auto kunnen voorstellen!

B & M

FIAT 500 R Giulia
“23 augustus 2018”

Wij waren erg onder de indruk van het autootje en Marcel vond het geweldig.Ik had hem wijsgemaakt dat hij in een grote Amerikaanse oldtimer zou gaan rijden. We hebben erg gelachen om zijn reactie en hebben veel complimenten mogen ontvangen.

Dank je wel voor de felicitaties & uiteraard voor de heerlijke fles wijn die wij in de auto vonden.

Nogmaals erg bedankt voor de service. Mede dankzij jullie hebben wij een topdag gehad!

K & D

Fiat 500 R Giulia
“31 augustus 2018”

Het was super! We hadden wat bekijks met de auto! (Wij zijn beide best groot haha) maar eenmaal in de auto ging het prima, en in de binnenstad van Leiden toeterde veel mensen ons na. Hele leuke ervaring.

Ook de meiden die de bloemen bij ons deden waren verliefd op de auto!

J & R

Fiat 500 R Giulia
“31 augustus 2018”

1 jaar getrouwd! Een goede reden om te gaan touren in onze trouwauto. Deze witte fiat 500 huurden we precies een jaar geleden bij Italian & Friends in Heerhugowaard. Wat een plaatje. We hebben er maar liefst 100 luttele meters in gereden die dag: de oprijlaan van 50 meter af omringd door wuivende familie en vrienden. En na het feest de oprijlaan weer op.

Deze dag hebben we meer tijd en touren we rond door Noord Holland. Met zn vieren. Kinderstoel voorin. Het past precies. En iedereen vindt het prachtig en steekt zijn duim op. Dak open en langs de kust. Wat een dag! Dank!

W & J

Volkswagen Kever 1302 cabrio
“15 juni 2018”

We hebben een super mooie dag gehad.
De Beetle maakte het plaatje helemaal compleet!

Alles was erg goed geregeld. Bedankt!

J & C

Volkswagen Kever 1302 cabrio
“31 augustus 2018”

Wij hebben ontzettend genoten van onze mooie dag en uiteraard ook van de kever!

Bedankt voor de snelle en goede service!!

A & A

Volkswagen New Beetle cabrio
“22 augustus 2018”

Wat een geweldige dag hebben wij gehad met alles erop en eraan. Het vervoer was super geregeld. Wij wilde eerst geen vervoer, maar achteraf zijn we erg blij dat we het toch hebben gedaan.

De zorg en klantvriendelijkheid van het bedrijf was geweldig. Tijdens het kennismakingsgesprek en het bekijken van de auto, konden we van alles vragen en eventuele ideeën bespreken. Alles wat wij wilde en wat wij wenste, werd geregeld.

Overal was aan gedacht: een mooi bloemstuk op de motorkap, tule lint van de spiegels naar de voorkant van de auto, zelfs een bloemetje in het vaasje naast het stuur.

Op de dag zelf, werden we met geduld en zorg behandeld. Er was totaal geen stress, alles ging heel relaxed. De bruid had een behoorlijke rok, zij werd ook heel netjes door de chauffeuse, ook met geduld, de auto in en uit geholpen. Wij hadden een mooie zonnige dag, waardoor wij met de cabrio of met een open of met een dicht dak konden rijden.

Vaak genoeg werd er gevraagd wat wij prettig vonden en dit werd, wanneer mogelijk, gelijk geregeld. De chauffeuse zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de ritten naar de fotolocatie en de locatie waar het huwelijk en feest plaats zouden vinden.

Al bij al een geweldige dag met een alles erop en eraan bruidsauto, een fijne chauffeuse en een ontspannen sfeer.

Een echte aanrader!

S & S

Volkswagen Kever 1302 cabrio
“28 september 2018”

Op vrijdag 28-09-2018 was dan eindelijk onze mooie dag daar.
Wij hadden gekozen voor de VW Kever en wat een
fantastische auto was dit. Een beetje proppen met mijn jurk
maar dat hadden we er zeker voor over.

Iedereen vond de auto prachtig
en wij hebben genoten. Wij willen jullie enorm bedanken voor
de service en alle mogelijkheden die jullie ons hebben geboden.
Heel veel liefs Sander en Stefanie

J & K

Volkswagen Kever 1303 cabrio
“29 maart 2019”

De kever is ons heel goed bevallen! We zijn niet in de showroom geweest en in het echt was de kever nog mooier dan op de foto’s op de site. We hadden enorm veel bekijks en iedereen vond de auto prachtig.

Bedankt voor de goede service. De communicatie via de mail verliep uitstekend en de haal en breng service neemt alle zorg op de trouwdag weg.

M & N

Volkswagen Kever 1303 cabrio
“20 juni 2019”

Wij zijn getrouwd op 20 juni 2019. En dankzij deze superleuke volkswagen kever Triple White hadden we veel bekijks.

Wat een heerlijke auto was dit en mede daardoor hebben wij een zeer geslaagde huwelijksdag gehad. Jullie haal- en brengservice is echt super.

En…als iemand een trouwauto wil huren zullen wij jullie zeker aanbevelen!

S & W

Fiat 500 R
“12 juli 2019”

Wat hebben wij genoten! De Fiat 500 was een echte blikvanger voor onze dag. Zo magisch wat je meemaakt als je eenmaal in de Giulia zit. Wij zullen jullie dan ook zeker aanbevelen aan anderen.
Bedankt voor de goede service, jullie doen het echt fantastisch!

N & S

Fiat 500 F
“1 juni 2019”

Wij hebben enorm genoten van de dag en de Fiat viel enorm in de smaak! Alles is perfect verlopen. Nogmaals dank!

G & H

Bentley Continental cabrio
“26 juli 2019”

Onze ervaring met jullie was gewoon top!
Onwijs bedankt voor alle geduld.
We waren ook erg blij met Yvonne, top chauffeuse en zeer geduldig en heel aardig!
De Bentley is echt een super auto! Prachtig met het bloemstuk op de moterkap.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.