m
Wij nodigen jullie van harte uit om onze site eens goed te bekijken, hopelijk hebben wij dé oldtimer voor uw bruiloft en/of evenement. Heeft u de juiste auto gevonden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

VOLG ONS:

CONTACT

  • 316 5555 0000
  • info@oldtimerheerhugowaard.nl
  • Heerhugowaard, Nederland
OPENINGSTIJDEN
09:00 - 18:00
7 dagen per week
SHOWROOM 
Buys Ballotstraat 6,
1704SK Heerhugowaard
CONTACT 
+316 5555 0000
info@italianandfriends.nl
VOLG ONS

Bruiloft

Jullie gaan trouwen! Wat zal het een prachtige dag worden! Daar hoort natuurlijk ook prachtig vervoer bij, een trouwauto kan dus niet ontbreken. Maar wat is de keus groot… Veel trouwauto’s zie je regelmatig voorbij komen, maar dat zoek je niet. Jullie zoeken een unieke trouwauto, echt iets bijzonders! Wij hebben dan wat voor je, een trouwauto die je niet elke dag ziet. Dat is wat je wilt!

De datum is geprikt en jullie zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor de grote dag, waar ook een prachtige trouwauto bij hoort! En die hebben wij! Bijzonder en stuk voor stuk uniek, of je nou een een echte authentieke 500 zoekt waarbij je echt het gevoel van vroeger krijgt en het dakje ook nog eens open kan doen met een heerlijk zonnetje. Of ga je toch voor één van de New Beetle cabrio’s die zeker opvalt door zijn gave verschijning?

Ook onze Kever’s zijn een ware blikvanger op jullie grote dag, de Kever’s zijn in topstaat, waarbij als het dak naar beneden gaat het nog een extra dimensie geeft door deze chique klassieke verschijning. En wil je echt pure luxe ervaren op de grote dag dan bieden wij ook de Bentley Continental Mulliner cabrio aan, die van alle gemakken voorzien is en wordt alleen verhuurt met chauffeur, tevens ook hier te boeken.

Onze collectie bestaat momenteel uit 9 prachtige auto’s die met alle liefde en zorg worden onderhouden, iets waar wij erg trots op zijn en graag delen met iedereen!

Bij een bruiloft horen ook prachtige bloemen, bloemstukken voor op de auto en een mooi handboeket! Wij werken hiervoor samen met diverse bloemisten, op onze “Friends” pagina vindt u allemaal leveranciers die stuk voor stuk passie hebben voor hun vak.

Tevens bieden wij ook verschillende extra’s aan voor de bruiloft, denk aan subtiele linten en strikken voor aan de auto, die de auto samen met het bloemstuk afmaken. Maar hebben jullie liever een trouwauto bloemstuk van zijde bloemen dan is dat geen probleem, ook die bieden wij aan en kun je per dag huren voor een fijn bedrag. Blikken achter de auto zijn bij ons ook te huur en kunt ook aangeven of de blikken gepersonaliseerd mogen worden.

Foto's

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.