m

<color=”#FFFFFF”>Wij nodigen jullie van harte uit om onze site eens goed te bekijken, hopelijk hebben wij dé oldtimer voor uw bruiloft en/of evenement.

<color=”#FFFFFF”> Heeft u de juiste auto gevonden? Neem dan vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

VOLG ONS:

CONTACT

  • 316 5555 0000
  • info@oldtimerheerhugowaard.nl
  • Heerhugowaard, Nederland
Rodney Binkhorst 
+316 5555 0000
info@italianandfriends.nl
VOLG ONS

Bruiloft

Jullie gaan trouwen! Wat zal het een prachtige dag worden! Daar hoort natuurlijk ook geweldig vervoer bij, een trouwauto kan dus niet ontbreken. Maar wat is de keus groot…
Wij hebben met de grootste zorg de mooiste trouwauto’s uitgezocht, tot in details perfect!

Met de grootste zorg de mooiste trouwauto’s uitgezocht, tot in details perfect!

Waarom kiezen voor een trouwauto? 

Op zo’n speciale dag hoort nou eenmaal speciaal vervoer en dit is het perfecte moment op in een unieke auto te stappen en samen op weg te gaan naar het begin van jullie geweldige avontuur!

Stel je eens voor als het moment daar is en vrienden en familie staat bij de trouwlocatie jullie op te wachten en jullie arriveren in stijl.. dat is een geweldig moment!

Het is natuurlijk een drukke dag waarbij een moment samen heerlijk is en dat terwijl jullie in wellicht een Fiat 500 of Mini Cooper uit de collectie rijden, hoe gaaf en uniek is dat. Pure nostalgie zodra je achter het stuur zit van jullie droom trouwauto. 

Wij willen graag aanstaande bruidsparen ontzorgen, dat begint al met de Breng & Haalservice.

Uiteraard wil je het liefst de gehele dag vrienden en familie om je heen hebben en daarom is het heel erg fijn dat wij de auto afleveren en ook weer op halen op het door jullie doorgegeven adressen/tijden. Het enige wat wij nodig hebben is het nummer van de ceremoniemeester, zodat wij jullie niet hoeven te storen.

Spannend om voor het eerst in een oldtimer te rijden, dat kan! Wij zullen er alles aan doen om die spanning bij je weg te halen, daarom nodigen wij jullie graag uit voor een kennismaking en een proefritje met een fijne en duidelijke uitleg. Ook op dé grote dag zelf leggen wij het nog een keer rustig uit zodat je met een goed gevoel op pad gaat. Uiteraard zijn wij de gehele dag bereikbaar voor vragen en zullen wij er alles voor doen zodat de dag zo soepel mogelijk verloopt.

Rijden in een young of oldtimer is nou eenmaal geweldig! 

Onze auto’s zijn zó goed en mooi onderhouden, daar zijn wij erg trots op en willen dat graag delen met iedereen. Een speciale trouwauto maakt de dag echt compleet, voor zowel een schitterende entree als geweldige foto’s!

Onze collectie is ruim en voor ieder wat wils. Elke auto is door ons met grote zorg uitgekozen en wij denken graag met jullie mee. Qua decoratie en zijde bloemstukken hebben wij ook aan gedacht, neem eens een kijkje op onze Facebook en Instagram pagina waarbij jullie genoeg inspiratie zullen krijgen als jullie kiezen voor trouwauto decoratie.

Mochten jullie enthousiast zijn geworden en dé trouwauto hebben gevonden, dan kunnen jullie een vrijblijvende offerte aanvragen via info@oldtimerheerhugowaard.nl en wij sturen jullie de offerte toe met alle nodige informatie.

De datum is geprikt en jullie zijn druk bezig met alle voorbereidingen voor de grote dag, waar ook een prachtige trouwauto bij hoort! En die hebben wij! Bijzonder en stuk voor stuk uniek, of je nou een een echte authentieke 500 zoekt waarbij je echt het gevoel van vroeger krijgt en het dakje ook nog eens open kan doen met een heerlijk zonnetje. Of ga je toch voor de stoere Mini Cooper die zeker opvalt door zijn gave verschijning?

Onze collectie bestaat momenteel uit 6 prachtige auto’s die met alle liefde en zorg worden onderhouden, iets waar wij erg trots op zijn en graag delen met iedereen!

Bij een bruiloft horen ook prachtige bloemen, bloemstukken voor op de auto en een mooi handboeket! Wij werken hiervoor samen met diverse bloemisten, op onze “Friends” pagina vindt u allemaal leveranciers die stuk voor stuk passie hebben voor hun vak.

Wij bieden ook trouwauto bloemstukken aan van zijde bloemen die je kan huren voor een fijn bedrag. Blikken achter de auto zijn bij ons ook te huur, de effen blikken of de Italiaanse blikken.

Foto's

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.